Úvod » Blog » První soutěž je za námi a bylo to skutečně famózní!

První soutěž je za námi a bylo to skutečně famózní!

Ve spolupráci s Amazonkou Truck jsme pro vás nedávno uspořádali soutěž na facebooku, jejíž hlavní cenou byla projížďka v Mustangu GT 5.0, který do soutěže poskytla autopůjčovna 321SPEED. Účast byla obrovská, což nám udělalo nesmírnou radost, a tak už nyní pracujeme na další soutěži, se kterou bychom chtěli laťku posunout zas o trochu výše. Můžeme slíbit, že je opravdu na co se těšit. Tentokrát se totiž vydáme mimo plochý asfalt, a to rovnou do toho nejvostřejšího terénu na pořádných čtyřkolých monstrech.

To ale trošku předbíháme. Pojďme si proto nyní ještě jednou připomenout, co vše naše první soutěž obnášela. Projížďka v Mustangu je sice super zážitkem už sama o sobě, ale říkali jsme si, že by byl hřích nevyužít naplno výkonu, který v sobě tenhle americký krasavec skrývá, a tak jsme se rozhodli domluvit závodní okruh, kde se nadupaný osmiválec mohl pořádně vyřádit. Slova zde ani zdaleka nestačí, a tak se raději podívejte na video, které úžasnou atmosféru alespoň částečně zachycuje. Výherce Miroslav Beneš si společně s manželkou užil parádní odpoledne a nás jen těší, že jsme měli tu možnost udělat jednomu z vás takovou radost.

Video

Doufáme však, že úsměv na tváři výhercům vykouzlily i ostatní ceny, za které ještě jednou děkujeme našim partnerům, kteří je do soutěže věnovali. Poukaz na 5000 Kč od společnosti EMT specializující se na příslušenství pro kamiony si vysoutěžil Jaroslav Veselý a vouchery v hodně 4000 a 2000 Kč na tankování v síti ČS Warman si odnesly Tereza Příhodová a Jitka Kleisnerová. Oběma výherkyním  přejeme, aby natankované litry posloužily k těm nejkrásnějším cestám a doufáme, že posledního výherce naší soutěže Josefa Žítka potěšil i dárkový koš, který s láskou osobně sestavila naše půvabná asistentka Vaneska.

Ještě jednou děkujeme všem soutěžícím a buďte připraveni! Brzy pokračujeme. Zatím se mějte krásně a ať to jezdí!

Prohlédněte video

Chcete se o našich službách dozvědět víc?

Zpět na blog