Úvod » Blog » Faktoring doplňujeme o celou řadu benefitů

Faktoring doplňujeme o celou řadu benefitů

Naši klienti mají možnost využívat nespočet nadstandardních služeb, díky kterým lze ušetřit desítky, a v případě větších vozových parků i stovky tisíc ročně. Jsme specialisté na oblast autodopravy, a proto moc dobře víme, co dopravci potřebují a umíme jim to efektivně zajistit. Pomáháme spořit nejen peníze, ale také čas, jelikož našim klientům se často staráme i o nejrůznější formální náležitosti a s nimi spojené papírování. Jsme zkrátka takovým univerzálním parťákem, který je po ruce vždy, když je třeba. Jako náš klient se na nás můžete obrátit v podstatě s čímkoliv, a pokud to bude jen trochu možné, uděláme maximum proto, abychom Vám danou záležitost pomohli vyřešit. Zakládáme si totiž na individuálním přístupu, který je nedílnou součástí našich služeb.

Jako konkrétní benefity pak lze namátkou zmínit například:

Slevy ve výši až 85 % na vybraný sortiment u největšího dodavatele autodílů na českém trhu Auto Kelly.

Dále zprostředkováváme také bonusové palivové karty od společností CCS a DFC, a do budoucna navíc plánujeme vytvořit svou vlastní kartu, která bude sloužit k uplatňování všech našich benefitů.

Spolupracujeme také s renomovaným pojišťovacím makléřem, který  se stejně jako my specializuje na autodopravu, díky čemuž je schopen našim klientům odpovídajícím způsobem upravit jejich pojistné portfolio, a to za mimořádně výhodných podmínek.

Nabízíme interaktivní mapu, na které si dopravci mohou vyhledat důležitá místa jako jsou hlídaná parkoviště, dálniční odpočívky či nebezpečné úseky. 

Umíme sjednat výhodné podmínky dopravního pojištění na míru. 

Faktoring chceme dělat tak, aby byl pro dopravce skutečně zásadní podporou, a to po všech stránkách. Rychlost, přehlednost a jednoduchost našich služeb zapříčiněná jejich digitálním řešením je neustále doplňována o další a další benefity, díky nimž naši klienti nejen významně ušetří, ale zejména jim to také umožní se v klidu soustředit na jejich podnikání. To v oblasti autodopravy vyžaduje spoustu zdánlivě nesouvisející činnosti, kterou se snažíme postupně pokrývat, abychom tak dopravcům co nejvíce ulehčili. Naším dlouhodobým cílem je dostat se do fáze, kdy naši klienti budou řešit pouze samotnou přepravu a o vše ostatní se postaráme my. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Rádi s Vámi naši nabídku probereme podrobněji.

Zpět na blog